System4 2 Balancing Shampoo 250ml - shampoo kuivalle hiuspohjalle & värikäsittelyille hiuksille

OVH19,90 €
−25 %
14,90 €
Varastossa

Kuvaus

Terapeuttinen shampoo kuivalle hiuspohjalle & värikäsittelyille hiuksille

  • Rauhoittaa kuivan hiuspohjan kutinaa ja ärsytystä
  • Poistaa hilsettä ja ehkäisee sen uudelleen muodostumista
  • Suojaa hiusväriä haalistumiselta
  • Lisää hiusten kiiltoa
  • Hajusteeton
  • Pullo valmistettu 100% kierrätetystä muovista

Tehokas erikoisshampoo värikäsitellyille hiuksille ja kuivan hiuspohjan hoitoon. Vähentää hilsettä sekä rauhoittaa hiuspohjan kutinaa ja ärsytystä. Kehitetty erityisesti tukemaan hiuspohjan ja hiusten luonnollista kosteustasapainoa sekä suojaamaan hiusväriä. Sisältää salisyylihappoa, joka toimii ihoa kuorivana ainesosana. Climbazole ehkäisee hilseen muodostumista. Sopii päivittäiseen käyttöön.


Käyttö: Hierotaan kevyesti kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Huomio normaalishampoota pitempi vaikutusaika. Ei saa käyttää alle 3-vuotiaille lapsille.


Muut System 4 -tuotteet kuivalle hiuspohjalle:
Hydro Care Conditioner - kosteuttava hoitoaine
Oil Cure Scalp Treatment - hellävaraisesti kuoriva hiusnaamio
Moisture Scalp Lotion - kosteuttava tehohoito hiuspohjalle
3 Mild Shampoo - Intensiivisen hoitojakson jälkeen saavutettujen tulosten ylläpitoon

Akuutissa vaiheessa suositellaan 2-4 viikon intensiivistä hoitojaksoa, jolloin hiuspohja pestään päivittäin 2 Balancing shampoolla. Hoitojakson jälkeen pesukertoja voidaan vähentää. Hiuspohja on hyvä kuoria tasaisin väliajoin Oil Cure Scalp Treatment -hoitonaamiolla. Hydro Care Conditioner -hoitoaine kosteuttaa hiuksia ja suojaa hiusväriä haalistumiselta. Lisäksi se rauhoittaa hiuspohjan kuivaa ihoa ja hillitsee kutinaa. Hoitoa tukee hiuspohjan tehokosteuttaja Moisture Scalp Lotion, jota lisätään hiuspohjaan päivittäin sekä tarvittaessa myös pesujen välissä. Tuotetta voidaan käyttää koko hiuspohjan alueelle tai vain kuiville alueille hiuspohjassa. Jälkihoitona shampoon voi vaihtaa 3 Mild Shampoo, joka ylläpitää saavutettuja tuloksia.