DESIGN.ME Fab.ME Purple Shampoo 250ml

OVH29,90 €
−33 %
19,90 €
Varastossa

Kuvaus

Elvytä vaaleat hiukset kirkkaammaksi ja viileämmän sävyiseksi!

Fab.ME Blonde Fortifying Purple Shampoo 250 ml sisältää violetteja mikropigmenttejä, jotka neutraloivat kellertäviä pohjasävyjä. Enemmän kuin sävyttävä shampoo: tuotteen koostumus on täynnä kosteuttavia ja täyteläisiä ainesosia, jotka puhdistavat hellävaraisesti ja ravitsevat hiuksia, tehden niistä kirkkaammat, vahvemmat ja kiiltävämmät.

Sisältää vegaanista hyaluronihappoa, joka lukitsee kosteuden hiuksiin. Tuote paksuntaa hiuskuitua ja palauttaa hiusten elastisuuden. Täydellinen vaaleille, valkoisille ja harmaille hiuksille, olivatpa ne luonnolliset tai värjätyt.

Vegaanisen tuotteen tuoksu on yhdistelmä ihania kukkaistuoksuja sekä herkullista nektariinia, persikkaa ja mustaherukkaa.

Käyttö: Kastele hiukset kauttaaltaan ja levitä tuote niihin tasaisesti. Hiero ja vaahdota hiukset tyvestä latvaan. Anna vaikuttaa 1-2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Jatka sitten lempihoitoaineesi tai kosteuttavan Gloss.ME-naamion kanssa. Käytä viikoittain tai joka toinen viikko neutraloidaksesi kellertävät sävyt ja vahvistaaksesi hiuksia.