CHI INFRA TRANSMIT YOUR SHINE TRIO

34,30 €

42,90 €

Varastossa

Kuvaus

Setti kaikille hiustyypeille

Setti kaikille hiustyypeille. Kit sisältää: Chi Infra Shampoo 355ml, Conditioner 355ml + Silk Infusion 59ml.

CHI Infra Shampoo:
CHI Infra shampoo sopii ihanteellisesti kaikkien muiden CHI tuotteiden kanssa. Kationinen kosteuden teknologia puhdistaa hiukset hellävaraisesti, palauttaa hiusten kosteustasapainon ja tekee niistä pehmeät. Antaa hiuksille elinvoimaa proteiinien avulla. Jokapäiväiseen käyttöön. Sopii ihanteellisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sulfaatiton ja parabeeniton. Ei ole testattu eläimillä.

CHI Infra Treatment:
CHI Infra hoitoaine sopii ihanteellisesti kaikkien muiden CHI tuotteiden kanssa. Kationinen kosteuden teknologia kosteuttaa hiuksia erinomaisesti ja suojaa niitä. Palauttaa hiusten kosteustasapainon, tekee niistä silkkiset ja kiiltävät. Parabeeniton. Ei ole testattu eläimillä.

CHI Silk Infusion:
CHI Infusion sopii ihanteellisesti kaikkien muiden CHI tuotteiden kanssa. Kationisella kosteuden kompleksilla jälleenrakentava hoitoaine on rikastettu silkki-, vehnä- ja sojaproteiineilla, mitkä palauttavat hiusten elinvoiman. Tekee hiuksista erittäin pehmeät, helposti käsiteltävät ja kiiltävät, mutta ei tee hiuksia raskaiksi. Parabeeniton. Ei ole testattu eläimillä.

Palaa kohteeseen CHI