CHI INFRA ESSENTIALS matkasetti

29,70 €

25,30 €

Varastossa

Kuvaus

Matkasetti

Matkasetti kaikille hiustyypeille. Sisältää Infra Shampoo 59ml + Infra Treatment 59ml + Silk Infusion 59ml + 44 Iron Guard 59ml!

CHI Infra Shampoo 59ml
Kationinen kosteuden teknologia puhdistaa hiukset hellävaraisesti, palauttaa hiusten kosteustasapainon ja tekee niistä pehmeät. Antaa hiuksille elinvoimaa proteiinien avulla. Jokapäiväiseen käyttöön. Sopii ihanteellisesti kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sulfaatiton ja parabeeniton.

CHI Infra Treatment 59ml
Kationinen kosteuden teknologia kosteuttaa hiuksia erinomaisesti ja suojaa niitä. Palauttaa hiusten kosteustasapainon, tekee niistä silkkiset ja kiiltävät. Parabeeniton.

CHI Silk Infusion 59ml
Kationisella kosteuden kompleksilla jälleenrakentava hoitoaine on rikastettu silkki-, vehnä- ja sojaproteiineilla, mitkä palauttavat hiusten elinvoiman. Tekee hiuksista erittäin pehmeät, helposti käsiteltävät ja kiiltävät, mutta ei tee hiuksia raskaiksi. Parabeeniton.

CHI 44 Iron Guard 59ml
Lämpösuojasuihke suojaa hiuksia monipuolisesti. Kevyt tekstuuri, ei jäta jäämiä. Sopii kaikille hiustyypeille. Vahvistaa hiuksia ja suojaa niitä muotoiluvälineiden kuumuudelta. Parabeeniton.Palaa kohteeseen Matkakokoiset hiustuotteet