CHI ALOE VERA CURLS FOR ME TRIO

41,40 €

38,30 €

Varastossa

Kuvaus

Setti kiharille hiuksille

Setti kiharille hiuksille. Kit sisältää: Chi Aloe Vera shampoo 340ml, Conditioner 340ml + Curl Reactivating Spray 177ml.

CHI Aloe Vera with Agave Nectar Curl Enhancing Shampoo:
Hellävarainen shampoo puhdistaa hiukset hellästi eikä häiritse päänahan tasapainoa. Shampoon sisältämät aaloe, agaavesiirappi ja runsaasti kosteuttava yhdiste tekevät hiuksista huolitellut ja ravitut ja muotoilevat kiharia hiuksia. Erityinen koostumus tekee hiuksista miellyttävän puhtaat, pehmeät ja helposti käsiteltävät. Sisältää 92 % luonnollisia ainesosia. pH 4,8–5,8. Sulfaatiton, parabeeniton ja gluteeniton.

CHI Aloe Vera with Agave Nectar Detangling Conditioner:
Erittäin kosteuttava hoitoaine muotoilee kiharia hiuksia ja elvyttää hauraiden ja janoisten hiusten kosteustasapainoa. Silkkiuutetta sisältävä koostumus tekee hiuksista miellyttävän pehmeät, parantaa kammattavuutta, vähentää katkeilua ja tekee hiuksista kestävät, kiiltävät ja helposti käsiteltävät. Sisältää 92 % luonnollisia ainesosia. pH 2,8–3,8. Sulfaatiton, parabeeniton ja gluteeniton.

CHI Aloe Vera with Agave Nectar Curl Reactivating Spray:
Viimeistelysuihke elävöittää väsyneemmätkin hiukset ja tuo esille kauniit, joustavat kiharat. Suihke sopii myös kampauksen kohenteluun sekä hiusten kosteuttamiseen ja antamaan kiiltoa. Nopeasti imeytyvä koostumus. Ei jätä hiuksiin jäämiä. Sisältää 95 % luonnollisia ainesosia. pH 2,8–3,8. Sulfaatiton, parabeeniton ja gluteeniton.

Palaa kohteeseen CHI